Alfaturk Alfa Romeo

Alfa Romeo Modelleri => 147, 156 & GT => Konuyu başlatan: canakdeniz - 08 Şubat 2018, 07:30:59

Başlık: Yazdığım sorunla karşılaşanlar yardım edebilir mi
Gönderen: canakdeniz - 08 Şubat 2018, 07:30:59
Merhaba foruma yeni katıldım.
Bin bir hevesle 2 gün önce alfa romeo 147 1.6 t spark 2004 progressıon aldım ve şuan arabaya benzin döküp yakmama az kaldı. Aldığım gün Akü bitti yeni akü taktım ama ekran da Akü yü boş gösteriyordu sürekli uyarı veriyordu sabah işe gittim aracı park ettim kendi kendine stop etti olduğu yerde kaldı takviye atmamıza rağmen çalışmadı neden olur bu sıfır olarak Akü taktırdığım araba bi türlü çalışmıyor (https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180208/8d68f37d0301baebf96f78a86c056102.jpg)

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlık: Ynt: Yazdığım sorunla karşılaşanlar yardım edebilir mi
Gönderen: heavythunder - 08 Şubat 2018, 21:58:48
Bu ibare servis bakım ibaresi aracın çalışmamasıyla alakalı değil marş basıyorda çalışmıyorsa sigortaları kontrol edin yeni akü sağlam olduğu halde akü lambası yanıyorsa şarj dinamosuyla alakalıdır
Başlık: Ynt: Yazdığım sorunla karşılaşanlar yardım edebilir mi
Gönderen: canakdeniz - 09 Şubat 2018, 18:56:55
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Bu ibare servis bakım ibaresi aracın çalışmamasıyla alakalı değil marş basıyorda çalışmıyorsa sigortaları kontrol edin yeni akü sağlam olduğu halde akü lambası yanıyorsa şarj dinamosuyla alakalıdır
Yorumunuz için teşekkürler aracı çekiciye yükleyip tamire gönderdim şarj dinamosu bozulmuş

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi