Alfaturk Alfa Romeo

Teknik Destek => Selespeed => Konuyu başlatan: selespeed2002 - 20 Temmuz 2017, 20:41:09

Başlık: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: selespeed2002 - 20 Temmuz 2017, 20:41:09
arkadaşlar mrb aracım 2002 2,0 selespeed 156 bugün hafif bi tümsekten 2.viteste 20 ve 30 km hızla geçtim sonra bip bip bip şeklinde 3veya 4 uyarı sesi geldi fakan ekran göstergelerinde hiç bir ışık yanmadı rampa aşağı doğru 1 veya 1. 5 km 3.viteste gittim(manuelde city mod değil) düze indiğimde vitesi değiştireyim dedim ama değişmedi city düğmesine bastım geçmedi uygun bi yerde durdum araba çalışıyo vitesler yine değişmedi bu sefer stop ettim.kontağı açtığımda göstergede vites 3 takılı kalmış.çekici ile bi tamiraneye gittim alfa tabiki .bilgisayara falan bağladılar ettiler ama çözüm bulamadılar.yarın ss robotu çıkaracaklarınız söylediler.bu mudur araıza başına gelen bi arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun.teşekkürler.
Başlık: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: Ferhat_27 - 20 Temmuz 2017, 20:52:40
Araba 3.te kaldıysa yeniden çalıştıramayıp çekici ile götürdün sanırım,araç kendini boşa almadan çalışmaz.ilk önce selespeed yağını ve yağı basan pompa yı kontrol ettirmeni tavsiye ederim..
Robotu çıkartma sakın.
Dediklerimde bişey çıkmaz ise robotu çıkarttır ve en önemlisi alfa ustası olmalı,yoksa kucağına robotu verirler..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başlık: Ynt: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: Ferhat_27 - 20 Temmuz 2017, 20:54:41
Pompanın bozulduğunu nasıl anlarım dersen..
Aracın kapısını açtın,dıızzttt diye bir ses gelir,o ses gelmezse pompa arızalıdır diyebiliriz..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başlık: Ynt: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: selespeed2002 - 20 Temmuz 2017, 21:02:30
POMPA ÇALIŞIYO AMA KAPIYI AÇINCA DEĞİL FERHAT 27 SEN RÖLE FALAN DEĞİŞTİRDİM ÇALIŞTI DİYOSUN BENİM SORUNLA AYNI MKİ SENİN SORUNDA?
Başlık: Ynt: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: Ferhat_27 - 20 Temmuz 2017, 21:10:15
Sanmıyorum



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başlık: Ynt: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: selespeed2002 - 20 Temmuz 2017, 21:11:56
SAĞOL
Başlık: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: Ferhat_27 - 20 Temmuz 2017, 21:30:55
Yağ basınç müşürü arızalı olabilir diyor ustalar..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başlık: Ynt: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: selespeed2002 - 20 Temmuz 2017, 21:35:53
arıza müşürde ise robotun sökülmesine gerek var mı?
Başlık: Ynt: selespeed 3.viteste takılı kaldı
Gönderen: Ferhat_27 - 21 Temmuz 2017, 10:34:04
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
arıza müşürde ise robotun sökülmesine gerek var mı?
Ben robotla ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar,verdiğim fikirler forumlardan araştırıp bir başlık altında oluşturduğum tespitlerdir..Aşağıdaki linkten araştırabilirsin..
http://www.alfaturk.com/forum/selespeed-robot-sorunlari-cozum-onerileri-t2415.0.html