Zevkler ve renkler tartışılmaz muhakkak burada on plana çıkardığım kalite , alfa denen marka biraz kaliteye onem vermiş olsa idi bu hayal kırıklığına dusmeyecektim, biran önce bu alfa dan kurtulmak istiyorum ve aracımı satıyorum bu ricayı az once mengerler bayisine de yaptım aynı zamanda distribütörü tofasa da yazdım tüm alfisti arkadaslar alınmasın bende 80 bin TL verip 20 ay da 67bin km yaptım.. Keşke kalitesi olsaydı da bugun bir ust modelini almak isteseydi m... Maalesef surusunden tutun kalitesine kadar beş para etmez bu benim tecrübem ve görüşüm asla alfa ile 120 km hız ile viraja girilmez takla atar yada tarlaya ucar benim tespitim budur
Hah işte bundan bahsediyoruz. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Talihsizliğinize kızmışsınız, olmayan şeyleri de söylüyorsunuz. Onu düz yolda gaza gelip solladıktan sonra virajda içeri kaçan, bizim de dışarıdan 150+ ile solladığımız Passat'lara anlatın. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Benzer sınıftaki rakipleriyle aynı hızda viraja girip bir Alfa'ya takla attırmak veya tarlaya uçurmak araba kullanmayı *hiç* bilmemeyi gerektirir.
Alıntılamadığım bir mesajınızda da "
benim için beş para etmez" gibi bir şey demişsiniz. Bakın ona hiçbir itirazımız yok. Benim için de, örneğin Golf beş para etmeyebilir. Yani yarın gelip bana "Alfa'nı alacağım, yerine 2016 model en yüksek aksesuarlı, tüm opsiyonları yüklü Golf vereceğim; ama Golf'ü satmak yok bizzat bineceksin" deseniz reddederim. Golf kötü, beş para etmez bir araba mı? Hayır, tüm dünyanın kabul ettiği, sınıfında en iyi araçlardan biri. Ama benim bir arabadan beklentilerimi karşılamıyor. Ben de tutup Golf beş para etmez demiyorum.
Gördüğüm kadarıyla konuya çok hakim değilsiniz. İsterseniz konuyu burada bırakalım. Siz başınızdan geçenleri anlatmış olun, biz de yanlış verdiğiniz bilgileri düzeltmiş olalım. Bu foruma gelecekte gelen bir okuyucu da kendisi okuyup bilgilensin.
Not: Bu Golf ne çekti bizden be. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriş Yap Hata onda değil ama, Türkiye'de Golf'e utanmasa uzay gemisi muamelesi yapacak kitlede. Bu yüzden her yerde örnek niyetine pırtlıyor garibim.